<%@ Language=Overnemen van web %> Interne competitie 2008

Home Opzet competitie Inschrijfformulier Taken captains Invallers De Teams uitslagen 1e ronde Baanverdeling Competitiepoules Recreatiepoules

Hallo allemaal,

Wat later dan gepland de update van vrijdag 13 april. Voor Norman Mulder was het echt een ongeluksdag. Hij verheugde zich erop om zijn eerste wedstrijd voor de interne competitie te spelen. Tijdens de warming up scheurde hij echter zijn achillespees en moest de rest van de avond in het ziekenhuis doorbrengen. Wij wensen hem een heel spoedig herstel toe!

De top 4 van vorig jaar hebben zich deze week gerevancheerd van hun nederlagen in de eerste ronde: ze hebben alle vier gewonnen! In poule 1 t/m 4 hebben slechts drie ploegen zowel de eerste als de tweede ronde weten te winnen: EDTZ, Bonnewits en Baddjass.

In poule 5 waren er duidelijke 8 - 0 overwinningen voor Novus BB en We mottenballen. Komende vrijdag moeten zij tegen elkaar spelen!

In de recreatiepoule wisten Double Fun en Jac & Co opnieuw te winnen. Zij hebben 6 punten uit drie wedstrijden.
 
Opvallend is dat er deze speelronde geen enkel gelijkspel was te noteren!


Wederom was het heerlijk weer om te spelen. Hoewel het voor de toeschouwers
wel wat fris was. De redactie heeft een supporter gezien die het wel heel erg koud had.
Wie herkent hem/haar? Stuur zijn of haar naam naar internecompetitie@atvberkenrode.nl.
De eerste goede inzending zal worden beloond met eeuwige roem.
Uitgesloten van deelname zijn de eigen ploeg en de tegenstanders van deze ploeg vorige week. Sluiting van de inzending zaterdag 21 april.Geniet van deze heerlijke week!

Anita/René