<%@ Language=Overnemen van web %> Interne competitie 2008

Home Opzet competitie Inschrijfformulier Taken captains Invallers De Teams Baanverdeling Competitiepoules Recreatiepoules

Hallo allemaal,

Terugkijkend op dit seizoen van de interne competitie hebben we niet te klagen gehad over het weer. De laatste weken was het prima weer. Slechts een keer is een gedeelte niet gespeeld door de regen.

Bij de competitiepoules waren er in de tweede helft 14 gelijke spelen op de 36 gespeelde wedstrijden. Een teken dat het in de meeste poules redelijk dicht bij elkaar lag. Bij de recreatiepoules waren er 4 gelijke spelen op de 12 wedstrijden.

De eindstrijd om de beker bij de recreatiepoules ging tussen Dubbel zo Goed en team Grootveld. De laatste moest winnen om eerste te worden. Zij speelden echter gelijk. Een kleine genoegdoening voor team Grootveld is dat ze de laatste wedstrijd wel op games hebben gewonnen! Dubbel zo goed, bestaande uit Petra en Peter v.d. Cammen, Geert Renes, Ankie Verton en Edwin Koningen, van harte proficiat met jullie 1e plaats!
Bij de tweede recreatiepoule werd Mix Maatjes eerste voor team Marinussen.

Bij competitiepoule 6 wist Grand Slammers op de laatste dag Marmer nog in te halen dankzij een beter gamesaldo!
Bij poule 5 maakte team Bos geen fouten en eiste daardoor de eerste plaats op voor VGUHZ
Bij poule 4 hielden de Talenten en Baddjass elkaar de laatste wedstrijd in evenwicht waardoor Talenten eerste werd voor Baddjass.
Bij poule 3 wist First in Last out te profiteren van het puntverlies van Over de Toppers. 1e First in Last out, 2e Over de Toppers
Bij poule 2 had ETDZ genoeg aan een gelijkspel om eerste te worden voor team Bonnewits
Tenslotte wist team Beekhuizen in poule 1 overtuigend de beker te grijpen door hun naaste rivaal The Rockets met 6-2 te verslaan. Team Beekhuizen bestaande uit Paul en Ivonne Beekhuizen, Youandi Varenhout, Janine en Robin Besuyen en Aswin de Jong werd voor de tweede achtereenvolgende keer kampioen! Van harte gefeliciteerd!

Tenslotte willen we iedereen bedanken voor de mooie bos bloemen en de bon voor een etentje bij Pasto. Daar zullen we heerlijk van genieten!
We hopen iedereen volgend jaar weer te begroeten bij de interne competitie!

We wensen iedereen van de zomer heel veel tennisplezier!

Met vriendelijke groet,
Anita, René

Zie http://atvberkenrode.nl/indeling-en-stand-interne/