<%@ Language=Overnemen van web %> Interne competitie 2008

Home Opzet competitie Inschrijfformulier Taken captains Invallers De Teams uitslagen 1e ronde Baanverdeling Competitiepoules competitie vervolg finaleronden 1 t/m 16 poule 5 finale ronden Recreatiepoules foto's vroege ronde

Hallo allemaal,

Wat een heerlijke slotavond was het. Prachtig tennis, veel plezier en heerlijk weer tot laat op de avond.

In de A-poule is Bonnewits overtuigend kampioen geworden. Ze versloegen The Rockets met 7 – 1, deze uitslag was enigszins geflatteerd gezien de zeer spannende wedstrijden. The Rockets gaven ruiterlijk toe dat Bonnewits in de finale te sterk voor hen was. In de hele competitie heet Bonnewits maar 1 keer verloren, namelijk tegen BADDJASS. Een opmerkelijke prestatie van BADDJASS die echter niet tot een plaats in de bovenste regionen heeft geleid. BADDJASS is uiteindelijk 8e geworden.

 

 

 

Team
Bonnewits

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de 64 wedstrijden die de competitieteams na de eerste ronde hebben gespeeld was er slechts één in een gelijkspel geëindigd. In het finale weekend waren er drie wedstrijden die in een gelijkspel eindigden! Teken dat de teams aardig aan elkaar gewaagd waren.

Bij poule 5A stond We mottenballen 2 punten voor op Novus BB en dat hebben ze op de slotavond weten vast te houden. Bij poule 5B stond na de 1e speelavond van de 2 finaleronden Arena 4 punten voor op De tegenpartij. Op de 2e speelavond wist De tegenpartij alle 4 wedstrijden te winnen en daarmee 8 punten binnen te slepen. Arena daarentegen won slechts 1 partij, waardoor De tegenpartij alsnog eerste werd in poule 5B.

Zoals vorige week gemeld was bij de recreatiepoule de winnaar al bekend: Double fun.
Tennis Tantes moesten de laatste wedstrijd tegen Double fun. Zij hoopten dat de spelers van Double fun het een beetje rustig aan zouden doen, omdat ze al kampioen waren, maar niets was minder waar. Double fun vervulde hun sportieve plicht, waardoor Jac&Co, Marinussen en Dubbel zo goed alsnog de Tennis tantes op de ranglijst passeerden.

 

Team
Double fun

 

 

 

 

 

 

 

 

 De einduitslag is geworden:

Onder het kopje "foto's vroege ronde'" staat nog een aantal actiefoto's van spelers uit de vroege ronde.

Als laatste nog even de uitslag van de laatste fotovraag. Er waren 4 mensen die het goed hadden:
Carmen, Marcel, Martin en Stephan.
Als je naar alle inzendingen over de afgelopen weken kijkt, dan was er één die opviel door bijna altijd een antwoord te sturen: Martin van Werkum. Waarvoor onze hartelijke dank!

Wij willen tenslotte iedereen heel erg bedanken voor alle complimenten, de bloemen en de gulle dinercheque! Hebben jullie nog suggesties voor de competitie, dan horen we dat graag. Wij wensen iedereen een heel sportief jaar verder en tot volgend jaar!

Groetjes

Anita  René